Els motius que fan que Alcoi estiga de moda

Els principals noms propis de la moda es donen cita a Alcoi durant aquests dies. I és que ja està en marxa la segona edició de la Setmana de la Moda de la nostra ciutat, un esdeveniment que posa en valor al sector tèxtil però també el talent existent a Alcoi en qüestions com la creació o el disseny.

Tallers, conferències o taules redones són algunes de les iniciatives que donen forma a un interessant programa que va arrancar ahir i que es durà a terme fins divendres que ve. La Setmana de la Moda va començar amb la inauguració oficial en el Centre Comercial Alzamora donant-se així el tret d’eixida a una convocatòria que ha sigut molt esperada després de l’èxit del passat any “és un certamen que posa el focus a la ciutat d’Alcoi a nivell de tota Espanya, una aposta totalment consolidada i que aporta un benefici a la ciutat i a les empreses, alhora que ajuda a fixar el talent en els centres educatius alcoians“, destacava sobre aquest tema el vicealcalde d’Alcoi; Àlex Cerradelo. També la regidora de Turisme del Consistori alcoià posava el focus en què la Setmana de la Moda ha d’avançar cap a l’expansióper a aconseguir que siga una referència del territori i que les signatures vegen en aquest certamen un  aparador amb el qual mostrar-se al món“, va afirmar Lorena Zamorano.

La Setmana de la Moda compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi, AITEX i el Grup ERUM. La CEO d’aquest últim va fer referència al fet que aquesta proposta s’està consolidant després de dues edicions funcionant a ple rendimentAlcoi té talent, té indústria i amb la Setmana de la Moda contribuïm a posar-la en el mapa“, va comentar Coral Erum sense deixar de fer referència a la importància de la sostenibilitat i la tecnologia aplicada a la moda.

El programa d’activitats conclourà el divendres amb una desfilada en el qual també es triarà al millor dissenyador jove de la Comunitat Valenciana. Tot això tindrà lloc en la nova seu d’AITEXl’aforament ja està complet, ens acompanyarà una climatologia excel·lent i serà el brillant colofó a una Setmana de la Moda que hem de gaudir al màxim“, va concloure el mateix Director de AITEX; Vicente Blanes.

Ahir també es va descobrir en Alzamora el cartell anunciador de la Setmana de la Moda creat pel dissenyador alcoià Jordi Gomis comptant amb la col·laboració del fotògraf Jorge Hinojosa. La jove creadora alcoiana María Lunares és la protagonista de l’obra amb la seua col·lecció ‘Back to Fashion’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *