El Teatre Principal d’Alcoi alça el teló per a donar la benvinguda a Tirisiti

El Teatre Principal d’Alcoi ultima tots els preparatius per a acollir les representacions del Betlem del Tirisiti en una campanya que arranca oficialment aquest divendres. Durant estos dies s’està acabant de muntar l’escenografia dins del propi teatre, a l’espera que el divendres comencen les funcions dirigides al públic escolar.

En el primer dels casos seran 115 les funcions que es representaran des del 24 de novembre fins al 22 de desembre, i per les quals passaran fins a 15.000 espectadors de col·legis procedents de pràcticament tota la Comunitat Valenciana. Els dissabtes 2, 9 i 16 de desembre arribarà el moment de grups o entitats i per a estos casos s’han reservat fins a 2.500 localitats. I a partir del 23 de desembre arribaran 79 funcions, fins al 5 de gener, amb una previsió de venda de 13.000 entrades “aquestes eixiran a la venda el divendres 15 de desembre a les 16 hores, en ticketalcoi.com. Els preus es mantenen a tres euros per al públic escolar i a 5 euros per al públic en general més els 0’61 que corresponen a la gestió a través de plataforma de venda de tiquets“, afirma Joanfran Rozalén; director de la companyia de Teatre La Dependent que fa possible el popular retaule nadalenc alcoià.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi agraeixen l’esforç que fa la mateixa Dependent a l’hora de posar en escena el Tirisiti en un Nadal més. També avancen qüestions sobre la pròxima licitació “no tenim cap intenció de les coses siguen diferents. Com en qualsevol contracte que s’adjudica sempre poden veure’s coses a millorar però la idea és que una vegada passe esta campanya ens posem en marxa per a traure de nou la licitació“, va significar l’edil de Cultura; Elisa Guillem.

L’inici de la campanya coincideix també amb l’estrena d’una nova pàgina web per a donar a conéixer la història i tot el que envolta al popular retaule nadalenc alcoià. Este portal ja està operatiu i ha sigut creat per una coneguda empresa alcoiana que ja ha treballat en anteriors ocasions amb qüestions referides al Tirisiti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *