El ple acorda la revisió del reglament de comunicació institucional de l’Ajuntament d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi revisarà el seu reglament de comunicació institucional per a evitar ingerències polítiques. Així es va acordar en el ple ordinari de desembre, celebrat divendres passat, després que el Partit Popular defensara aquesta proposta a través del seu portaveu en el Consistori “l’única cosa que demanem és traure a les xarxes institucionals de l’Ajuntament de joc polític i joc partidista al qual estan sotmeses ara mateix“, va manifestar Carlos Pastor.

Populars, VOX i Guanyar Alcoi van recolzar la iniciativa i el govern local, format per PSPV i Compromís, va votar en contra. L’alcalde d’Alcoi va destacar que l’executiu no podia recolzar la proposta defensada pel PP perquè ja hi ha una normativa que regula les publicacions en xarxes socials “ara que ja són coneixedors que existeix aquest reglament està bé que facen aportacions per a millorar-ho. El que sí que no té cabuda són les modificacions que demana Guanyar per a introduir la revisió de text. És una cosa inviable tenint en compte la immediatesa que requereixen les xarxes socials“, va significar Toni Francés.

En el ple de desembre, el PP va demanar també que es facen els passos oportuns perquè el Teatre Principal d’Alcoi siga Bé de Rellevància Local. Des del Govern Local, a través del regidor Ignacio Trelis, es va anunciar que la sol·licitud per a aquest fi ja s’ha presentat a la Generalitat Valenciana. D’altra banda, la sessió plenària va destacar per la reivindicació dels funcionaris ja que els sindicats que representen a aquests últims van tornar a protestar amb pancartes davant la falta d’acord amb l’Executiu Local per a la implantació del reglament de carrera professional horitzontal, un fet que permet la progressió voluntària de categoria sense necessitat de canviar de treball. PSOE i Compromís recorden que els empleats exigeixen un increment salarial de 3’5 milions euros i deixen clar que aquesta quantitat ara mateix és inviable per a les arques municipals per qüestions de “sostenibilitat pressupostària“, signifiquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *