El Departament de Salut d’Alcoi afronta així nova etapa després del període vacacional

El Departament de Salut d’Alcoi afronta el mes de setembre amb importants modificacions en la seua organització interna. La nova etapa de la nostra àrea sanitària, que arranca després del període vacacional de l’estiu, coincideix també amb el canvi de color en el govern autonòmic de la Generalitat Valenciana que ara presideix el popular Carlos Mazón.

D’una banda destaca el nomenament de l’oncòleg Alfredo Rizo com a nou gerent del Departament de Salut succeint així en aquesta responsabilitat al Doctor Enrique Barbeito. Rizo compta amb 33 anys d’experiència en la medicina, es va formar a l’Hospital Universitari Verge del Rocío de Sevilla i actualment presideix el Comité de Bioètica Assistència de la nostra àrea sanitària. A més va exercir de portaveu de les protestes que els professionals mèdics d’aquestes comarques van realitzar en la segona meitat de 2021 per a exigir millores urgents en el Departament de Salut. El nou equip que regirà l’Hospital Verge dels Lliris s’està perfilant i destaquen noms com el de la ginecòloga contestana Bea Vañó que serà directora metgessa en substitució de Quico Fenollar, el qual ha passat a ser el cap de psiquiatria. A això se li suma Adela Salieto, directora d’infermeria, i queda per concretar l’organigrama d’Atenció Primària. Finalment destaca Santiago Aniceto, el qual passarà a ser director de gestió econòmica.

El nou gerent del Departament de Salut d’Alcoi s’ha marcat com a principals objectius aconseguir que es facen efectives les reformes de les instal·lacions anunciades per l’anterior executiu del Botànic coincidint amb el cinquanta aniversari del mateix Hospital. A més s’ha proposat agilitzar les llistes d’espera en les proves diagnòstiques al mateix temps que aspira a aconseguir que l’àrea sanitària siga considerada de difícil cobertura. Un altre dels projectes passa per crear una unitat del dolor i el Doctor Rizo té clar que si dins de dos anys no ha aconseguit el que es proposa abandonarà el càrrec tal com ha manifestat en declaracions als mitjans de comunicació durant els últims dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *