El Consell reserva més de 7 milions en els seus Pressupostos per a projectes d’Alcoi

Els Pressupostos del Consell han reservat més de 7 milions d’euros per a la nostra ciutat en aquest any 2024. Serà per a executar projectes que van ser contemplats en els comptes de l’anterior executiu del Botànic com la reforma del Teatre Principal, l’ampliació de l’Hospital Verge dels Lliris, l’adequació del Centre de Salut La Bassa o la finalització del Pla Edificant fent realitat intervencions pendents com la de l’Andreu Sempere i l’IES Pare Vitòria. Carlos Pastor, portaveu dels populars alcoians i Diputat Provincial del PP, ha destacat que el Consell de Mazón “executa el que pressuposta” i ha destacat com a exemple de “bona gestióla reducció de la llista quirúrgica de l’Hospital Verge dels Lliris en els últims sis mesosal juny de 2023 aquesta llista era de 2.416 persones i al desembre era de 1.975, un 20% reduïda, així és com es gestiona la Sanitat i ens podem oblidar de la gestió del Botànic amb tots els problemes que va portar en els nostres serveis sanitaris“, va sentenciar Pastor.

Per la seua part Fernando Pastor, Diputat Autonòmic del PP, ha posat l’accent en la reforma fiscal que el president Mazón ha implementat. En aquest sentit s’ha referit al fet que els alcoians pagaran menys IRPF perquè poden desgravar-se el 30% en salut mental, malalties rares, salut bucodental, cristalls graduats i lents de contacte, malalties de dany cerebral o pràctica esportiva. D’igual forma ha recordat la baixada de l’impost d’habitatge que permet deixar el 10% actual en el 6% per a joves menors de 35 anys o per a habitatges protegits, o el 3% per a famílies nombroses, gent amb discapacitat i dones víctimes de la violència de gènere. Finalment s’ha referit a la bonificació del 99% en l’impost de donacions “estem davant un any interessant des del punt vista fiscal per als contribuents d’Alcoi, sobretot per a les classes mitjanes i les rendes baixes d’Alcoi, que són la immensa majoria“, ha asseverat.

Finalment, Mari Carmen Martínez, també Diputada Autonòmica  del PP, ha assenyalat el caràcter social dels Pressupostos Autonòmics per a 2024. En aquest sentit ha apuntat que la proposta econòmica de l’executiu de Carlos Mazónés la més social de tota la història“, va concloure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *