El comerç en línia, principal enemic de les botigues de disfresses de Carnestoltes

Arriba el Carnestoltes i durant aquests dies s’intensifiquen els preparatius per a tindre llestos tant les disfresses com els complements que es lluiran al carrer durant aquest pròxim cap de setmana. Això podria ser un indicador d’increment de l’activitat comercial a les botigues que es dediquen a vendre les citades disfresses però la realitat demostra que succeeix tot el contrari.

Aquests negocis han vist reduïda considerablement la seua activitat en els últims anys a l’hora de vendre disfresses i deixen clar que el ritme de compres d’ara res té a veure amb el de fa més d’una dècada. Expliquen també que a aquesta situació s’ha arribat per diferents factorsel principal és el comerç en línia perquè molta gent ha optat ja per fer les seues compres a través d’Internet sense la necessitat d’haver d’anar a una botiga a veure el que hi ha. A més també han proliferat altres negocis, amb segell internacional, que embenen gran quantitat de disfresses“, explicava en COPE ALCOI Carlos, d’una coneguda botiga que es dedica a aquest sector d’activitat. Malgrat això, encara que siga menys que abans, continuen venent disfresses i detallen que enguany hi ha una tendència que predomina per damunt d’unes altresels xiquets aposten pels clàssics superherois però les xiquetes demanen molt la disfressa de Dimecres de la Família Adams. Enguany està triomfant“, conclou.

Recordar que el Carnestoltes es viurà amb gran intensitat aquest cap de setmana. A Alcoi demà seran els escolars els qui viuran aquesta gran festa mentre que a Cocentaina la desfilada, amb també caràcter escolar, partirà a les 17:00h des de la part alta del Passeig del Comtat. A Muro s’espera una participació de més de 4.000 persones el dissabte en un acte que donarà principi a les 19:00h. Finalment en Alcoi celebrem el Carnestoltes la setmana que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *