El comerç d’Alcoi respira però no baixa la guàrdia

El sector del comerç d’Alcoi afronta amb un cert optimisme la nova temporada de tardor després d’haver finalitzat el període estival. Els comerciants locals comencen a respirar, després de la situació que han viscut en els últims anys, encara que reconeixen que no estan travessant per un moment pròsper.

Així ho afirmen des d’institucions com la Cámara de Comerç d’Alcoi igual que destaquen el repunt en el consum que va haver-hi després de la pandèmia una vegada que van finalitzar les restriccions derivades de la COVID-19. La Guerra d’Ucraïna i un canvi d’hàbits en el consum estan darrere ara d’una certa ralentització tal com assenyalen des de l’entitat cameral «després del Coronavirus va haver-hi un gran increment en l’activitat comercial i això sembla ara que s’ha gelat una mica perquè tal vegada els clients prefereixen abans anar-se a un restaurant que comprar en un comerç local. També l’increment de costos com el de l’energia, a causa del conflicte d’Ucraïna, ha deixat conseqüències en el nostre comerç«, indica el president de l’organisme; Pablo De Gràcia. També des de la Cámara posen en valor les propostes posades en marxa per a incentivar el comerç local com el ‘Bo Consum’ o la campanya ‘3.000 razones para comprar en nuestro comercio’ «són iniciatives que van molt bé, i per a això és fonamental el suport de les institucions, perquè gràcies a aquestes accions s’aconsegueix fomentar l’activitat comercial en èpoques de baix consum com la costa de setembre«, conclou De Gràcia.

 

Arriba una nova edició de ‘3.000 razones para comprar en nuestro comercio’

Precisament aquest dijous, la Cámara de Comercio de Alcoy ha llançat una nova edició de la campanya per a promocionar i donar visibilitat al comerç local d’Alcoi. Es tracta de la iniciativa ‘3.000 razones para comprar en nuestro comercio’ i la mateixa compta amb el suport de la Diputació d’Alacant, ACECA, la Federació de Comerç i l’Ajuntament d’Alcoi. A la presentació han acudit el Diputat Carlos Pastor i el mateix president de la Cámara de Comercio; Pablo de Gracia.

 

Els clients que acudisquen als comerços adherits, amb cada compra, aniran obtenint encunys per a participar en el sorteig de tres premis en xecs de compra. Els consumidors poden participar tantes vegades com vulguen, augmentant així la seua possibilitat d’obtindre un premi. Es podran aconseguir un màxim de tres segells per bitllets i aquests últims hauran de depositar-se en les urnes situades en la seu de la Cámara de Comercio (Carrer Sant Francesc, 10) en el InCub Cambra (Carrer Severino Albarrasí, número 8) i en els 3 mercats d’Alcoi (Sant Roc, Zona Nord i Sant Mateu). Després es farà un acte el 25 d’octubre, coincidint amb la celebració del ‘Nit Comerç’, i els participants en el sorteig optaran a un premi de 2.000 euros així com dos de 500 euros cadascun per a gastar en el comerç local amb un màxim de 100 euros per establiment. Finalment cada comerç participant en la campanya tindrà un cartell distintiu i es podrà participar fins al 25 d’octubre tenint els mil primers clients un regal segur per sumar-se a la campanya. Ací trobaràs més informació sobre la manera de participar en 3.000 razones para comprar en nuestro comercio’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *