El Carnestoltes va omplir de colorit els carrers d’Alcoi

Alcoi va celebrar dissabte passat 17 de febrer, com ja és habitual des de fa més d’una dècada, el seu tradicional Carnestoltes i ho va fer entrada ja La Quaresma així com just una setmana després que les festes en honor a Don Carnal tingueren tot el protagonisme. Nombrós públic es va amuntegar als carrers del Centre per a aplaudir a la comitiva multicolor que va arrancar passades les sis i mitja de la vesprada.

La desfilada va començar des de la zona alta del Partidor, a ritme de batucada, i en el mateix van participar més de dues mil persones segons les dades oferides per l’organització. A més en aquesta humorística comitiva van prendre part un total de 13 grups de ball, amb originals coreografies i vestimentes, al costat de grups de música en directe, ‘dolçainers i tabaleters’ i gran quantitat de persones amb disfresses de múltiples temàtiques. Un dels moments més esperats va ser el lliurament de premis del tradicional concurs de disfresses, cita que va tindre lloc en la Plaça de Dins en finalitzar el recorregut per Sant Nicolau, Plaça d’Espanya, Sant Llorenç i Mossén Torregrossa. En aquesta ocasió, la coreografia d’A3 Danza basada en la popular pel·lícula de Disney ‘Toy Story’ va aconseguir el premi a la millor ambientació musical i també va haver-hi altres guardons. Un original túnel de rentada de cotxes es va emportar el premi de millor disfressa, uns aliens i uns ovnis en la NASA van aconseguir el segon premi i una paròdia de les festes de Moros i Cristians del Grup Barxell va quedar en tercer lloc.

La jornada, que es va viure amb gran ambient i animació als carrers del Centre, va finalitzar amb una discomóvil en la mateixa Plaça de Dins. D’aquesta manera el Carnestoltes alcoià es va allargar fins a ben entrada la matinada amb festa que també va seguir en els establiments d’oci nocturn.

Imatge: Lucio Abad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *