El cap de setmana deixa dos incendis en la Zona Nord d’Alcoi

El barri de la Zona Nord ha viscut aquesta setmana dos incidents. En concret, dos incendis que es van registrar en la vesprada i nit del dissabte 2 de setembre.

Un d’ells es va originar a l’interior d’un habitatge en la nit del dissabte. Segons la informació facilitada per la Policia Local d’Alcoi, l’incendi va provocar un ferit greu que va haver de ser traslladat a l’hospital. En aquests moments la Policia Judicial es troba investigant les causes d’aquest incident.

L’altre, també el dissabte, va tindre lloc en un establiment de l’Avinguda de la Hispanitat prop de les huit de la vesprada. En aquest cas, afortunadament, no va caldre lamentar ferits. Es va tallar el trànsit momentàniament i la zona va ser desallotjada fins a l’extinció de l’incendi i el seu posterior assegurament. No obstant això, sí que es van registrar alguns danys materials.

Altres successos a la ciutat

També durant el cap de setmana la Policia Local d’Alcoi ha intervingut una pistola de perdigons a una persona que no tenia llicència per al seu ús i comptava amb nombrosos antecedents policials.

Entre 601 i 30.000 euros. Eixes són les multes a les quals es pot enfrontar una persona per portar, exhibir o usar armes prohibides, així com portar, exhibir o usar armes de manera negligent, temerari o intimidatori, o fora dels llocs habilitats per al seu ús, encara que es tinga llicència.

La DANA, sense conseqüències a Alcoi

El cap de setmana ha estat també protagonitzat per les pluges. Es van registrar precipitacions a la ciutat en la nit del dissabte al diumenge, igual que en la resta de la província d’Alacant. El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant va realitzar nombroses intervencions en diferents poblacions. Afortunadament a Alcoi no va caldre lamentar cap mal.

Segons les dades proporcionades pel pluviòmetre del Cercle Industrial d’Alcoi, es van comptabilitzar 24.6 litres per metre quadrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *