Detingut a Alcoi per atemptar contra l’autoritat

Efectius de la Policia Local d’Alcoi van acudir recentment a una vivenda de la nostra ciutat després de ser requerits perquè s’estava produint una discussió familiar. En arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar com la persona es mostrava en una actitud hostil i no col·laboradora obstaculitzant la intervenció policial. Dins de tal actitud, va agredir a un dels policies i ara s’enfronta a pena de presó de 6 mesos a 3 anys.

Intensa activitat del Consorci de Bombers per les rebentades tèrmiques

Al marge d’això el Consorci de Bombers de la Diputació d’Alacant ha tingut una intensa activitat en les últimes hores en diferents punts de la província pròxims a Alcoi com la ciutat de Villena. Tot després que una rebentada tèrmica bolcara ahir a la vesprada 16 pins de gran grandària en aquesta ciutat. Aquest fenomen meteorològic succeeix en dies amb tempestes seques, com les que van ocórrer aquest dimarts, i en zones on opera la brisa marítima.

La rebentada tèrmica va afectar les províncies de Múrcia i Alacant i els bombers van haver d’actuar en set intervencions des de les 19.00 a les 03.00 hores de la matinada. La més significativa va ser l’actuació en unes instal·lacions esportives molt conegudes a Villena on solen passar els dies d’estiu desenes de famílies i multitud de xiquets. En la pineda del centre esportiu i a causa del fort vent, es van ensorrar 16 arbres de gran grandària que superàven els 25 metres d’alt i amb troncs de diàmetre considerable.

Els bombers del parc de Villena en arribar al lloc dels fets van començar a tallar branques i a fer llocs per a assegurar que no havien víctimes sota els arbres caiguts treballant al costat de la Guàrdia Civil en la cerca de possibles víctimes. A més han sigut diverses les cases de camp on van caure pins de gran grandària que van causar diferents danys en habitatges i línies elèctriques en diverse partides rurals de Villena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *