Comencen les representacions del Betlem de Tirisiti d’Alcoi per als escolars

Amb els alumnes de l’Escola Infantil Sant Hipòlit de Cocentaina han arrancat este divendres les representacions del Betlem de Tirisiti. Des de hui i fins al pròxim 22 de desembre, el teló del Teatre Principal s’alça per als centres educatius.

Durant estes setmanes, està previst que prop de 15.000 alumnes de centres de pràcticament tota la Comunitat Valenciana visiten Alcoi per a veure el Tirisiti. Hi ha programades 115 representacions per a escolars. «Venim tota l’escola, els xiquets d’un any i dues classes de dos anys. Estem treballant el tema amb la classe i la veritat és que estan molt motivats», ha explicat este divendres Eva María Condés, docent de l’Escola Infantil Sant Hipòlit.

El Tirisiti és, precisament, un dels recursos amb els quals treballa el centre, la qual cosa fa més emocionant per als alumnes acudir a la representació. «Nosaltres treballem amb aprenentatges significatius i el Tirisiti i el Nadal són molt significatius per a ells, ja que es treballen també a casa».

Representacions per al públic general

Els dissabtes 2, 9 i 16 de desembre arribarà el moment de grups o entitats i per a estos casos s’han reservat fins a 2.500 localitats. I a partir del 23 de desembre arribaran 79 funcions, fins al 5 de gener, amb una previsió de venda de 13.000 entrades. “Aquestes eixiran a la venda el divendres 15 de desembre a les 16 hores, en ticketalcoi.com. Els preus es mantenen a tres euros per al públic escolar i a 5 euros per al públic en general més els 0’61 que corresponen a la gestió a través de plataforma de venda de tiquets“, afirma Joanfran Rozalén; director de la companyia de Teatre La Dependent que fa possible el popular retaule nadalenc alcoià.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi agraeixen l’esforç que fa la mateixa Dependent a l’hora de posar en escena el Tirisiti en un Nadal més.

L’inici de la campanya coincideix també amb l’estrena d’una nova pàgina web per a donar a conéixer la història i tot el que envolta al popular retaule nadalenc alcoià. Este portal ja està operatiu i ha sigut creat per una coneguda empresa alcoiana que ja ha treballat en anteriors ocasions amb qüestions referides al Tirisiti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *