Com moure’t per València si visites la Falles aquest cap de setmana

Arranquen els dies grans de les Falles de València 2023. A partir d’aquest divendres la ciutat comptarà amb restriccions de trànsit que es mantindran fins al dilluns 20 de març. Accedir amb vehicle al centre de València és impossible, ja que aquest roman tancat des d’ahir a les tres de la vesprada i fins al dilluns a les quatre de la matinada.

Si estàs pensant visitar València i gaudir de les Falles aquestes són les mesures de l’Ajuntament de la ciutat i les recomanacions que has de tindre en compte.

A més del centre, també es veurà afectada la zona pròxima a la Ciutat de les Ciències durant les nits i matinades del 17 i 18 de març, coincidint amb el tret dels castells i, especialment, durant la Nit del Foc.

El Consistori ha previst aparcaments en els accessos principals a la ciutat per a facilitar l’entrada i l’eixida. S’estableixen zones per a aparcar en l’entrada i eixida per la CV-35, en la zona de l’avinguda de les Corts Valencianes i la pista d’Ademuz; en la CV-21, avinguda de Catalunya, Tarongers i Blasco Ibáñez; en la V-31, Germans Maristes, Institut Obrer, Antonio Ferrandis i Font de Sant Lluís i en l’accés a la A-3, als voltants de l’avinguda de les Tres Creus. Des de l’Ajuntament preguen als visitants que accedisquen a la ciutat que opten per deixar el vehicle en els aparcaments habilitats i empren les línies d’autobús, metre i tramvia per a acostar-se a les zones de la festa.

A més, el servei d’estacionament regulat amb limitació horària també queda modificat fins a les nou del matí del dilluns 20 de març en tot el terme municipal. En la zona blava es suspén la regulació horària.

Quan les necessitats de la circulació així ho aconsellen, la Policia Local podrà ampliar el perímetre de les restriccions fins a una segona ronda de circumval·lació conformada per les avingudes de Peris i Valero, Pérez Galdós i Giorgeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *