Cau un mur en el parc de Cantagallet d’Alcoi

Les pluges dels últims dies podrien estar darrere de la caiguda d’un mur de rajoles al Parc de Cantagallet d’Alcoi, concretament en una zona que dona a l’Avinguda d’Elx. L’incident no va causar cap dany personal i en aquest punt de la ciutat tan sols han quedat els enderrocs en una àrea acordonada per la Policia Local.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi expliquen que l’esmentat mur està en una propietat privada amb el que l’amo de la mateixa ha de ser l’encarregat de reparar-lo. En aquest sentit des del consistori confien que el mateix propietari actue immediatament en la zona «per a evitar mals majors. Ja se li va instar a adequar-ho perquè estava en mal estat però ara, en ensorrar-se per la pluja, se li ha demanat una intervenció urgent per a reposar-ho«, afirmava en COPE ALCOI Jordi Martínez; edil d’Obres i Serveis.

Reparació de la barana del Viaducte

Al marge d’això, l’Ajuntament d’Alcoi iniciarà aquest divendres la reparació de la barana del pont del Viaducte que es va ensorrar el passat cap de setmana. Així ho ha confirmat també hui dijous a aquesta emissora el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, després que la zona haja estat acordonada durant tota aquesta setmana per a garantir la seguretat dels vianants. L’actuació consistirà a substituir les bases oxidades sobre les quals descansen les baranes de protecció del vial. Mentrestant des del Consistori apunten a que va poder ser provocat ««tots els indicis porten a pensar que va ser un fet provocat perquè aquest pont per tres punts no es pot trencar ja que els extrems laterals són de dilatació i no de soldadura, i tampoc estaven tots en mal estat. Creiem que algú va forçar molt la barana, no sabem amb quines intencions, i podria haver passat una desgràcia major«, remarcava el regidor Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *