Carlos Pastor serà el diputat comarcal del PP a la Diputació d’Alacant

El Partit Popular ha designat ja a qui serà el diputat d’aquestes comarques en la corporació provincial que es constituirà en les pròximes setmanes. Es tracta de Carlos Pastor, portaveu dels populars alcoians i líder de l’oposició en l’actual Ajuntament d’Alcoi.

Cal recordar que els populars tindran majoria absoluta a la Diputació en aquesta legislatura amb un total de 16 diputats i tot apunta al fet que el president serà  l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez. La resta de la corporació es completa amb 13 diputats del PSOE, un per Compromís i un altre per VOX. En el cas dels socialistes, la formació política ha proposat a l’edil de Fageca Núria Llodrá com a diputada provincial per les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Pastor afronta amb molta il·lusió el repte que li ha encomanat el partit a nivell comarcal i es marca una sèrie d’objectius per a aquesta nova etapa “treballarem per a aconseguir el major nombre de suports per a la ciutat però també estarem al costat dels pobles més xicotets de la zona. La Diputació d’Alacant juga un paper molt important a l’hora d’atendre les necessitats de les localitats més menudes i no deixarem d’ajudar-los en tot el que precisen“, assenyalava Carlos Pastor en declaracions a COPE ALCOI.  Cal recordar que el líder popular arriba a aquesta funció avalat pels excel·lents resultats obtinguts en les urnes el passat 28M quan va doblegar el nombre de regidors del PP respecte als comicis locals del 2019.

Hui dia està encara per concretar una data per a la constitució de la Diputació d’Alacant, fet que es preveu que siga en la segona quinzena del mes de juliol. El procés s’ha dilatat un poc en el temps perquè primer s’han de configurar tots els Ajuntaments de la província després de la celebració de les últimes Eleccions Municipals que van tindre lloc el passat 28 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *