Carlos Pastor i Ismael Vidal, la veu de les nostres comarques en la Diputació d’Alacant

Amb la constitució del nou govern de la Diputació Provincial d’Alacant, han quedat també designats els diputats que tindran les nostres comarques. Pel Partit Popular representarà a l’Alcoià i el Comtat l’alcoià Carlos Pastor mentre que en el PSPV han confiat aquesta tasca a Ismael Vidal; actual alcalde de Fageca.

El mateix Carlos Pastor, com ja explicava dies arrere en COPE ALCOI, afronta amb molta il·lusió el repte que li ha encomanat el partit a nivell comarcal. També es marca una sèrie d’objectius per a aquesta nova etapa que inicia a nivell polític i que compaginarà amb la tasca de ser portaveu del PP a l’Ajuntament d’Alcoi “treballarem per a aconseguir el major nombre de suports per a la ciutat però també estarem al costat dels pobles més xicotets de la zona. La Diputació d’Alacant juga un paper molt important a l’hora d’atendre les necessitats de les localitats més xicotetes i no cessarem en l’obstinació d’ajudar-los en tot el que precisen“, assenyalava.

Per la seua part Ismael Vidal agraeix que el PSPV haja confiat en ell per a ser la veu d’aquestes comarques en la recentment estrenada corporació provincial. El primer edil de Fageca destaca que l’Alcoià i el Comtat tenen molts reptes per davant d’afrontar de cara al futur més immediat i també aplaudeix el treball fet pel seu predecessorcontinuarem el camí que ha traçat Toni Francés i no deixarem d’escoltar els alcaldes perquè les seues peticions puguen ser ateses. La lluita per a frenar la despoblació o ajudar-los a tramitar les moltes subvencions que llança la Diputació, són alguns dels principals objectius“, comentava en COPE ALCOI.

Tant Carlos Pastor com Ismael Vidal arriben a aquestes responsabilitats avalats pels bons resultats electorals collits el 28M. El primer va aconseguir que el PP doblegara en nombre de regidors respecte als comicis de 2019, passant de quatre a huit, i el segon va revalidar l’alcaldia de Fageca amb una àmplia majoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *