Carlos Pastor: «El manteniment i la neteja d’Alcoi estan absolutament abandonats pel Govern»

El manteniment i la neteja d’Alcoi tornen a estar en el punt de mira. El Partit Popular continua insistint en les deficiències que hi ha a la ciutat en esta matèria.

“De cara a 2024 tenim el repte de la neteja i el manteniment. El regidor Jordi Martínez sempre està dient que tenim plans per a tot. Plans per a la neteja de parcs i jardins, plans per al manteniment de la ciutat… Però eixos plans no es complixen i un pla que no es complix no servix per a res, és lletra morta“, ha assegurat Carlos Pastor, portaveu popular a l’Ajuntament, en una entrevista concedida a Cope Alcoi este dijous.

En este sentit, Pastor carrega contra l’actuació del Consistori. “Eixos plans cal calendaritzar-los i, sobretot, dotar econòmicament les partides necessàries per a eixa neteja i manteniment, cosa que no s’està fent per part d’este Govern. No sabem si en el 2024 es farà. Entre altres coses, perquè no sabem res del Pressupost encara“.

Els populars veuen una ciutat estancada. Asseguren que són molts els projectes que no es duen a terme i que el Govern Municipal no impulsa. “Alcoi seguix paralitzada. No avancem en res. Portem arrossegant ja molts anys que Alcoi es va parant a poc a poc”. Un altre d’eixos projectes pendents, segons el PP, és donar una solució a la conversió en zona de vianants del Centre d’Alcoi.

“El tema de la conversió en zona de vianants cal resoldre’l ja. Han passat més de dos mesos des de la famosa sentència i l’Ajuntament no ha fet res“, puntualitza Pastor. Declaracions que contrasten amb les que va fer també en Cope Alcoi Toni Francés, alcalde de la ciutat. El primer edil va assegurar que un dels objectius per al 2024 és començar a treballar en l’elaboració de la nova ordenança de conversió en zona de vianants del Centre al gener.

No obstant això, Pastor contradiu estes paraules. “Diuen que s’estan reunint amb veïns i comerciants, però l’oposició no tenim cap notícia d’eixes reunions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *