‘Bo’n Nadal’, la campanya que busca incentivar les compres nadalenques a Muro

L’Ajuntament de Muro torna a incentivar les compres en el comerç local i ho fa per mitjà d’una nova campanya del Bo Consum enfocada en aquest cas a les pròximes festes de Nadal. La iniciativa té aquesta vegada per lema ‘Bo’n Nadal’ i va dirigida tant als veïns del municipi com també a la gent de la comarca que estiga interessada en fer les seues compres en els establiments de la població que s’adherisquen a la proposta.

Des del consistori murer explicaven també dies enrrere que es posaran a la venda bons per valor de 10, 20, 50, 100, 150, 200 i 300 euros i que els clients podran adquirir abonant tan sols la meitat. Després, els podran gastar amb les seues compres entre el 13 de novembre i el 17 de desembreamb totes estes campanyes s’aconseguirà una injecció econòmica directa en el nostre comerç local de quasi 300.000 euros. Estem davant una campanya potent que suposa també una important ajuda per a les famílies de cara a realitzar les seues compres en una època de l’any amb tant de consum”, detallava l’alcalde de la localitat, Vicent Molina. Cal destacar que es podran acumular diferents bons d’un mateix beneficiari, en una única compra, i cada bo ha d’utilitzar-se pel seu import total en una sola vegada. El xec haurà de mostrar-se en el comerç en el moment del pagament de la compra, podent presentar-se tant imprés en paper com en el dispositiu mòbil del clientels negocis que vulguen adherir-se estan encara a temps de fer-ho i animem que se sumen a participar”, afirmava en la presentació de la mateixa campanya Saül Serrano, regidor de promoció econòmica. En la nova campanya del Bo Consum s’ha triplicat la inversió, passant dels 50.000 euros de l’anterior ocasió als més de 145.000 d’esta per als xecs de compra, i comptant una vegada més amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant.

Els interessats a fer-se amb els xecs hauran d’accedir a la compra en línia des del portal web de l’Ajuntament de Muro, encara que s’habilitarà també un horari d’atenció al ciutadà per a facilitar aquesta compra. L’esmentat servei es prestarà en l’Oficina de Turisme, situada en la plaça del Matzem número 3, amb atenció de dilluns a divendres entre les 9.00 i les 14.00 hores, fins a esgotar el crèdit disponible. En aquest cas, tal com va informar el tècnic ADL de Muro Manolo Moll, els consumidors hauran d’acudir amb la targeta bancària per a abonar el seu import ja que no està permés el pagament en efectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *