Arriben novetats a la zona degustació de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Cocentaina ja ultima els preparatius per a la celebració de la pròxima Fira de Tots Sants i una de les principals novetats de l’edició 2023 seran els canvis que s’aplicaran en el sector de degustació. L’organització del certamen aposta per ampliar la superfície d’aquest espai al mateix temps que l’Ajuntament de la Vila Comtal recupera la gestió directa dels llocs que s’instal·laran en aquesta zona.

L’objectiu d’aquesta decisió municipal és oferir una experiència gastronòmica única a les persones visitants que arriben fins a Cocentaina durant els dies de la Fira. El termini per a sol·licitar la participació està obert fins al 31 d’agost de 2023 mitjançant la Seu Electrònica del consistori, punt en el qual també trobaran tota la informació sobre els criteris de selecció per a prendre part en aquesta àrea de la Fira.

La Zona de Degustació ‘Sol a Sol’ de la Fira de Tots Sants de Cocentaina estarà situada entre els carrers Jaume I, Mossén Eugenio Raduan i el parc Anselmo Martí. El recinte estarà obert a productors i artesans de productes agroalimentaris, així com a fabricants de begudes i licors, que vulguen exhibir els seus articles. En total, es contempla destinar més de 2.300 metres quadrats als diferents formats gastronòmics entre els quals destaquen les ‘food trucks’, els llocs de degustació i les estructures gastronòmiques així com contenidors d’estil industrial “l’alimentació és un dels elements clau de nostra Fira, on es combina la riquesa de la nostra gastronomia amb l’oferta d’opcions variades i de qualitat per als assistents. Per aquest motiu, i des del primer moment, decidim reprendre la gestió directa d’aquest sector i estem treballant perquè aquesta edició siga una experiència inoblidable per als visitants, veïns i veïnes, tant pels sabors únics com per l’ambient acollidor que oferirem“, explica la regidora delegada de Fira; Marcela Richart.

Cal recordar que la Fira de Tots Sants de Cocentaina de 2023 serà una de les més llargues en el calendari dels últims anys perquè durarà cinc dies. Arrancarà el dimecres 1 de novembre i estarà funcionant a ple rendiment fins al diumenge dia 5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *