Arriba a Alcoi el musical “Suéltate el pelo” per una finalitat benèfica

El Centre Juvenil Salesià Pinardi ha preparat una interessant activitat que es durà a terme a Alcoi els pròxims 29 i 30 d’abril. Es tracta de la posada en escena del musical ‘Suéltate el pelo’ i la representació tindrà una important fi solidària segons explicaven des de l’organització aquesta setmana durant la presentació de l’esdeveniment que va tindre lloc en la Fundación Mútua de Levante. 

Els encarregats de pujar-se als escenaris seran xiquets d’entre onze i quinze anys d’edat. Per a ells aquesta iniciativa suposa tota una experiència perquè els ha permés endinsar-se en el meravellós món de la interpretació al mateix temps que han aprés a superar-se a si mateixos davant un repte com l’execució d’un musical. A més han aprofundit en qüestions com el treball en equip o la preparació d’un personatge per a ser representat.

La representació compta amb el suport de la Fundación Mútua de Levante i, tal com remarcàvem anteriorment, tindrà caràcter benèfic. En aquest sentit els organitzadors han explicat que la recaptació anirà destinada íntegrament al Projecte de Suport Educatiu Don Bosco, organisme que treballa a ajudar als joves que estan en risc d’exclusió social i que ha projectat l’obertura d’un Centre de Dia a Alcoi.

Els interessats a gaudir del musical ho podran fer en dues sessions que es duran a terme en el Teatre del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer. Serà el divendres 29 d’abril a les 19:00h de la vesprada, en una primera entrega, i el dissabte 30 a les 18:00h en una segona sessió. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada tant hui com el 16 d’abril, entre les quatre i les cinc de la vesprada en la secretaria del Centre Salesià Juvenil Pinardi situat al carrer Sant Joan Bosco, 37. Finalment també hi haurà opció d’adquirir una entrada en taquilla.

Imatge: AM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *