Apareix una serp en una cuina d’Alcoi “va ser retornada després a la naturalesa sana i estàlvia”

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació Provincial d’Alacant van atendre aquest dimecres un inusual servei. I és que van ser requerits perquè acudiren a un habitatge d’Alcoi en el qual sorprenentment havia entrat una serp. El rèptil, de més d’un metre de longitud, va caure sobre el fogó de la cuina des del tub extractor i va romandre allí immòbil agotzonat entre dos fogons davant l’estupefacció dels habitants de la casa. Els bombers dependent de la Diputació d’Alacant desplaçats fins a l’esmentat immoble van aconseguir capturar finalment a la serp amb l’ajuda d’un ganxo. Posteriorment, «l’animal va ser retornat sa i estalvi a la Naturalesa», segons van informar des del mateix Consorci, i el curiós rescat va passar a engrossir el anecdotario del cos.

Detingut després d’intentar robar en una botiga d’Alcoi

Aquesta setmana també us hem contat que un home de 41 anys ha sigut detingut a Alcoi per un intent de robatori en una botiga de roba. Els fets van ocórrer durant la nit, quan la Policia Nacional va rebre un avís sobre un individu que estava forçant l’aparador d’un establiment. Diversos mitjans policials es van mobilitzar i van establir un perímetre al voltant de l’àrea on s’estaven els fets, bloquejant les possibles rutes de fuita.

Els agents es van personar en l’establiment, trobant la porta de cristall fracturada. En eixe moment, un home de mitjana edat eixia precipitadament de l’interior, portant una tapa del clavegueram municipal amb la qual havia trencat la porta. Davant la presència policial, l’autor va intentar abandonar la zona del robatori, desfent-se de l’objecte que portava a les seues mans.

La Policia Nacional va interceptar i va detindre a l’individu, qui no va aconseguir emportar-se cap article però va causar danys significatius en les instal·lacions. El detingut, amb antecedents per fets similars, va ser posat a la disposició del Jutjat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *