Angola o Moçambic, dos països que ofereixen oportunitats de negoci a les nostres empreses

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat continuen interessant-se per l’exportació en el mercat exterior tal com va quedar posat de manifest en la jornada IMEX celebrada recentment a Alcoi. A la mateixa van assistir en aquesta ocasió un total de 154 professionals de més de 70 empreses sent la majoria de la nostra ciutat segons la informació facilitada per l’organització.

En la cita van participar un bon nombre d’experts que van abordar qüestions com el paper que han de jugar les administracions públiques a l’hora de fomentar la creació d’empreses i facilitar que les ja implantades òbriguen camí en el mercat exterior. També es van posar sobre la taula opcions de finançament internacional, les oportunitats de negoci existents en altres països o la logística del mercat internacional. Des de la Cámara de Comercio destaquen la bona acollida de la convocatòria i indiquen que els empresaris van poder descobrir a més les oportunitats existents en països com Moçambic o Angolaha sigut una jornada clau per a les empreses interessades a internacionalitzar-se, tant per a aquelles que fan el primer pas, donant-los la informació i el suport que necessiten, com per a aquelles que ja l’han donat, perquè s’animen a repetir i ampliar experiència“, va afirmar Pablo de Gracia sobre aquest tema. En la Fira IMEX el director d’aquesta, José Terreros, va agrair la implicació de totes les parts que van fer possible l’edició d’enguany i l’alcalde d’Alcoi va recordar que l’Ajuntament treballa per a fer ja realitat l’oficina de captació d’inversions.

 

Més enllà de les ponències i sessions d’experts, també va haver-hi espai per al networking on moltes empreses van aprofitar per a donar a conéixer la seua activitat i intercanviar impressions amb els assistents. Albània, Camerun, Xile, Costa d’Ivori, la Xina, l’Equador, Egipte, Hong Kong, Nigèria, Paraguai, República Txeca, el Regne Unit o Vietnam han sigut uns altres dels països participants en la trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *