Alcoi torna a mostrar el seu patrimoni amb motiu del Dia dels Museus

El cap de setmana del 18 i 19 de maig, Alcoi s’unirà a la commemoració del Dia Internacional dels Museus amb diferents iniciatives entre les quals destaquen interessants activitats i jornades de portes obertes per a descobrir l’interior dels diferents museus amb els quals actualment compta la ciutat. Durant aquests dos dies, l’entrada serà lliure en el Museu Alcoià de la Festa (MAF), Refugi de Cervantes, Explora, Museu Isurus, Museu Provincial de Bombers (MUBOMA) i IVAM CADA Alcoi. A més, s’ha anunciat una important novetat: hi haurà visites gratuïtes a les pintures rupestres de La Sarga, que tindran lloc el diumenge 19 de 10 a 14 hores, al costat de diverses propostes per a tota la família. Per a participar en aquests tallers, els interessats poden fer reserves a través del correu electrònic museu@alcoi.org.

Cal destacar també que el dissabte comptarà amb visites guiades a les exposicions culturals que ara mateix estan en marxa en l’IVAM CADA Alcoi igual que hi haurà un concert de l’alumnat de dolçaina dels conservatoris de València i Alcoi. A això se li uneix l’actuació de Seserino a partir de les 19 hores en el MUBOMA “l’objectiu de totes aquestes iniciatives passa per acostar els museus a tota la ciutadania i sobretot conscienciar que a Alcoi tenim un ric patrimoni en cadascun d’ells que moltes vegades no coneixem. Aquestes jornades de portes obertes són una bona oportunitat per a passar per cada espai museístic i viatjar per les iniciatives que en ells trobem“, comentava en COPE ALCOI Ignacio Trelis; edil de Patrimoni Cultural en el Consistori de la nostra ciutat.

Indicar que a aquesta variada oferta d’activitats no se suma el Museu Arqueológic Municipal Camil Visedo Moltó perquè està sent objecte d’una important actuació de reforma que finalitzarà en breu. Tota la programació es pot consultar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *