Alcoi torna a baixar la barrera d’accés a la Font Roja a la tardor

Visitar el Parc Natural de la Font Roja en el terme municipal d’Alcoi, aquesta tardor, implica tindre en compte una important consideració que entra en vigor a partir d’aquest mateix cap de setmana. Es tracta de la posada en marxa, de nou, del control d’accés en vehicle fins a l’esplanada del Santuari de la Verge dels Lliris.

La barrera estarà baixada els dissabtes, diumenges i festius des del 7 d’octubre i fins al pròxim 10 de desembre. Serà en horari de huit del matí fins a les dues de la vesprada, una mesura que persegueix evitar la concentració de cotxes en el cor del Carrascar i en una època de l’any en la qual la zona sol registrar gran afluència de visitants. Malgrat això sí que hi ha permés un límit de vehicles, en concret 55, que es podran estacionar en la mateixa esplanada al costat del Santuari prèvia reserva en la web del Parc Natural. Els clients que estiguen passant el cap de setmana o el pont en establiments rurals de la zona no tindran cap problema per a arribar fins a l’allotjament informant prèviament d’això perquè així en la barrera es puga llegir correctament la matrícula, procés que els obrirà el pas per a poder pujar fins a la Font Roja. Per la seua part la carretera estarà oberta per a bicicletes i motocicletes.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi, recorden que està en marxa un servei especial d’autobús que reforça els horaris coincidint amb el període de regulació de l’accés. En concret serà la línia 5 del bus urbà, la qual té un cost per a l’usuari de 0’85 euros i part des de l’aparcament del Cementeri Municipal al costat del Poliesportiu Francisco Laporta. L’horari d’eixida serà a les 9:10h, 11:40h, 13:10h, i 14:10h mentre que el de retorn està operatiu a les 9:35h, 12:05h, 13:35h i 14:35h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *