Alcoi tindrà este any més llums de Nadal als seus carrers

L’Ajuntament d’Alcoi vol arribar a temps enguany en la instal·lació de les llums de Nadal i per això els treballs de muntatge de l’ornamentació van començar passat el dia 1 de novembre. Abans ja s’havien executat tasques prèvies per a col·locar cablejat, pals o tensors sobre els quals s’estan penjant els motius que donaran llum a les nits del pròxim ‘Nadal Alcoià’.

La ciutat tindrà enguany un total de 268 motius nadalencs als carrers, la qual cosa suposa al voltant de setanta més que en el passat Nadal. Això permetrà que es tornen a il·luminar vies com Isabel La Catòlica, Góngora, La Serrella, Pont de Sant Jordi, Sant Tomás o Sabadell; carrers que l’any passat van quedar a les fosques després que cap empresa es fera càrrec del contracte per a muntar la il·luminació nadalenca. Aquella situació va provocar que el Consistori assumira, amb recursos propis, la col·locació de l’ornamentació en aquells punts en els quals no es col·loca l’enramada pròpia del nostre Nadal. Això es va traduir en menys arcs lluminosos, els quals van quedar reduïts als principals carrers comercials situades fora del Centre.

En este 2023 els carrers del Centre i Zona Alta de la ciutat, en concret per on discorre la Cavalcada i el Ban Reial, tornaran a tindre instal·lada la il·luminació pròpia del nadal alcoià inspirat en el segell ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’ així com en els motius modernistes de la Casa del Pavo. Són, en concret, 90 arcs que se sumen a 57 motius més que l’Ajuntament comprarà per a muntar-los en els diferents barris i que serviran per a il·luminar la ciutat en els pròxims anys. Al marge d’això, es llogaran 121 trams que completaran una decoració nadalenca que íntegrament s’encendrà el divendres 1 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *