Alcoi reforça la vigilància policial a les urbanitzacions

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit reforçar la vigilància policial a les urbanitzacions de la ciutat després que dies arrere veïns de zones com el Baradello Gelat denunciaren una onada de robatoris. Des del Consistori recorden que la Policia Local augmentarà les patrulles per a incrementar una vigilància que ja s’estava fent a les urbanitzacions del nostre terme municipal.

La regidoria de Seguretat explica que tant Ajuntament com Policia Local no tenen competències respecte al robatoris que s’han produït i assenyalen que per aquest motiu no disposen de dades concretes sobre els fets. A més avancen que aquesta setmana hi haurà una reunió a tres bandes entre Policia Local, Policia Nacional i l’Associació Veïnal del Baradello Gelat per a veure la possibilitat que es puguen instal·lar caàmeres en els accessos tal com ja s’ha fet en altres urbanitzacions “empatitzem totalment amb tot el veïnat, entenem i comprenem el seu disgust i malestar, per això els donarem la màxima col·laboració possible. És veritat que a pesar que la Policia Local, no té cap competència sobre aquest tema, ja que la té la Policia Nacional, volem donar tot el nostre suport als veïns i veïnes del Baradello Gelat. Tal com hem fet al llarg dels últims anys coordinant-nos davant qualsevol fet que s’haja produït a la urbanització: altercats, molèsties o en aquest cas robatoris. Per això hem pres diverses decisions. Per part nostra no tindrem cap problema en què s’instal·len les cambres, la qual cosa sí que volem és donar una sèrie de paràmetres perquè el puguen fer, que complisquen amb la legalitat i que estiguen supervisades per la Policia Local i en el cas que hi haja qualsevol delicte, per la Policia Nacional“, conclou l’edil Raül Llopis.

Recordar que els últims robatoris van tindre lloc dies arrere. Els veïns van explicar que els assaltants van passar de parcel·la en parcel·la sense poder ser detinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *