Alcoi inaugura amb èxit el Mercat del Nadal

La primera jornada del Mercat del Nadal d’Alcoi deixa una gran afluència. Des de primera hora del matí d’este dimecres -quan els diferents llocs s’obrien al públic- i principalment a la vesprada, la Glorieta s’ha omplit de visitants a la recerca de productes artesans.

Amb l’arribada del pont de la Constitució, des de fa ja alguns anys el Mercat del Nadal s’ha convertit en una cita de referència per a la ciutadania d’Alcoi. «Es tracta ja d’un esdeveniment tradicional dins del que és el Nadal Alcoià. Any rere any va creixent i millorant. Els comerciants que venen a esta fira confien cada any i entre ells i l’Ajuntament estem fent gran esta tradició«, ha assegurat Àlex Cerradelo, vicealcalde d’Alcoi i regidor de Promoció Econòmica.

 

El Mercat del Nadal s’ha consolidat a Alcoi com una dels esdeveniments que obri el Nadal Alcoià. «La nostra és el Nadal de referència en tota Espanya. Dins d’eixe Nadal Alcoià inaugurem una activitat més. Enguany, per les dates, ens permet tindre més dies. És una activitat d’èxit, quant a afluència i a comerciants», ha explicat Toni Francés, alcalde d’Alcoi.

 

Són 37 les parades amb les quals compta el Mercat del Nadal, que es situa al parc de la Glorieta i que estarà obert fins diumenge que ve. A més, compta també amb tres expositors d’entitats socials. L’oferta va des de dolços i gastronomia fins a productes tradicionals nadalencs. «Hem intentat que tot el producte que tenim ací siga de comerç local i tenim algunes parades també de la comarca», ha apuntat Cerradelo.

Per als més xicotets hi ha jocs i diferents activitats i tallers que els propis comerciants realitzen estos dies. Parlem de jocs d’intel·ligència, atraccions per als més xicotets, tir amb arc i, fins i tot, passejos en camell.

De moment, la ciutadania està responent i ja són moltes les persones que s’han acostat a veure el Mercat. «La sensació que em dona és que hi ha molta gent per a ser el primer dia, de matí i veient que el temps no acompanya«, ha assegurat la propietària d’un dels comerços. És el seu primer any i es mostra il·lusionada amb l’experiència de poder oferir els seus productes.

 

Des de l’Ajuntament han assegurat que treballen a poder ampliar el nombre d’expositors de cara a pròxims anys, ja que alguns comerciants han hagut de quedar fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *