Alcoi es llança al carrer per a reivindicar que l’Alcoyano es quede a la ciutat

Els colors blanc i blau han inundat els carrers d’Alcoi aquest dissabte a la vesprada durant la manifestació convocada per a reivindicar que el Club Esportiu Alcoyano es quede a la ciutat. Una marxa que arriba després d’una setmana intensa en la qual el màxim accionista del Club, Juan Carlos Ramírez, va anunciar la intenció d’emportar-se l’entitat a La Nucia davant la falta de suports que té ací per part de l’empresariat, la massa social i l’Ajuntament. Els esdeveniments no van deixar de succeir-se i l’Ajuntament va mantindre una trobada amb la plataforma ‘La Moral no morirà’, organitzadora de la manifestació de hui, i fins i tot es va reunir amb Ramírez en una cita que va acabar amb bones sensacions malgrat el creuament d’acusacions que s’han donat entre totes dues parts. Finalment, va tindre lloc ahir un ple extraordinari en el Consistori on per unanimitat es va aprovar elevar a la Generalitat Valenciana l’inici dels tràmits perquè l’Alcoià siga declarat Bé d’Interés Cultural.

Amb aquest context, l’afició ha eixit hui al carrer a partir de les 17:00h en una manifestació tranquil·la que ha discorregut des de la Plaça d’Espanya fins al Collao. Un gran ambient festiu ha acompanyat una marxa en la qual s’han escoltat consignes en favor del Deportivo i en la qual tots han coincidit que és a Alcoi l’únic lloc on ha d’estar l’entitat blanc-i-blava. Més de dos mil persones han participat en l’activitat i també s’han sumat a l’esmentada manifestació representants de l’àmbit institucional com l’alcalde (Toni Francés) o el Síndic de Compromís en Les Corts Valencianes (Joan Baldoví).

Abans de començar s’ha llegit un manifest i en la convocatòria han tingut un paper destacat les penyes de l’Alcoyano, integrades en la plataforma ‘La Moral no morirà’, i que durant tota la jornada s’han encarregat d’anunciar pels carrers d’Alcoi que s’anava dur a terme aquesta vesprada l’iniciativa. La manifestació va culminar dins del Collado on bona part dels assistents van gaudir de l’últim partit de temporada davant el Intercity i van llançar centenars de tovallons de color blanc abans de la trobada per a fer-se notar en el feu alcoyanista. Sens dubte una autèntica demostració de força i de suport a un Alcoyano que des de 1928 és senyal d’identitat de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *