Alcoi es converteix en epicentre del gran esdeveniment nacional de clubs de Vespa

El Vespa Club Alcoi ja ultima tots els preparatius per a dur a terme a la nostra ciutat un gran esdeveniment que reunirà un bon nombre d’amants d’aquests vehicles clàssics. Serà en el marc de la V Concentració Nacional de Vespa Club, que organitza Vespa Club Espanya, i que inclourà un ampli ventall d’activitats entre el divendres 12 i el dissabte 13 de maig.

La concentració arranca demà a la vesprada en un conegut establiment de la ciutat on es formalitzaran les inscripcions i hi haurà diferents concerts. Tot això amb la possibilitat de degustar cerveses artesanes elaborades a Alcoi. Ja el dissabte l’activitat es traslladarà a la Plaça d’Espanya on, des de primera hora, continuaran fent-se inscripcions mentre els assistents gaudeixen d’un bon esmorzar. Seguidament s’iniciarà una ruta de 80 quilòmetres que discorrerà per la Serra Mariola i la Font Roja finalitzant en aquest últim amb una visita al museu «estem molt contents per ser amfitrions d’una concentració d’aquestes característiques perquè aquest esdeveniment ens permetrà mostrar els principals atractius de la nostra ciutat a gent que vindrà de tots els punts d’Espanya. També estem my agraïts a tots els que ens han prestat el seu suport per a fer-ho possible«, manifestava en COPE ALCOI Pilar Herrero, tresorera del Vespa Club Alcoi. Un altre dels artífexs de la trobada és el nostre company Ximo Sandoval, vicepresident del Vespa Club Alcoi i organitzador de la concentració, el qual avançava la gran participació que s’espera durant el cap de setmana «les inscripcions no es tancaran fins al mateix dissabte però veient l’interés que ha despertat augurem que més d’un centenar de persones es podria donar cita a Alcoi«, va explicar.

La concentració conclourà amb un menjar de germanor en la Filà Tomasinas en la qual hi haurà regals i sortejos. A més la cita s’emmarca dins dels actes del desé aniversari de la refundació del Vespa Club Alcoi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *