Alcoi celebra aquest dissabte la seua gran festa de Carnestoltes

Alcoi ja ho té tot llest per a celebrar aquest dissabte, iniciada ja la Quaresma, el seu tradicional Carnestoltes. La desfilada arrancarà en la zona alta de la ciutat a partir de les sis i mitja de la vesprada, i comptarà amb la participació de 13 ballets, grups de dolçainers i tabaleters, batucades, plataformes amb equips de música, conjunts de disfresses i nombrosos participants que a títol individual tornaran a lluir originals vestimentes.

El Carnestoltes premiarà les tres millors disfresses, atorgant 300 euros al qual quede en primer lloc, 200 euros al segon i 100 euros al tercer. També es concediran altres guardons, un a la millor ambientació musical i dos premis infantils . L’organització preveu una participació superior a les 2.000 persones i des de l’Ajuntament també destaquen la presència del públic que recolza edició rere edició una festa que va començar a ser una realitat a principis de la dècada del dos mil «cada any participa més gent i per això es manté l’avançament de l’hora d’inici posat en marxa en anys anteriors perquè així el lliurament de premis tinga lloc a una hora més concorde. Tots els que vulguen passar-ho bé, i vengen disfressats, són benvinguts a aquesta gran festa«, assegurava en COPE ALCOI aquesta setmana el regidor de Festes; Jordi Martínez.

La gran festa del Carnestoltes seguirà després de la desfilada amb una discomóvil en l’esmentada Plaça de Dins. Aquesta proposta festiva omplirà d’ambient el Centre d’Alcoi fins a ben entrada la matinada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *