AITEX entrega els Premis Empresarials 2023 en la posada de llarg de la seua nova seu a Alcoi

Anit pràcticament es va materialitzar l’estrena de la nova seu que AITEX ha construït en el barri de Batoi d’Alcoi, un projecte que ja és quasi una realitat a falta de culminar el trasllat final de laboratoris i estris així com de materialitzar la inauguració oficial de les instal·lacions. Fou amb motiu de l’acte de lliurament dels Premis Empresarials que convoca anualment la institució i que en esta ocasió van aconseguir l’edició número cinc.

La comunicadora Maribel Vilaplana es va encarregar de conduir una cerimònia que va arrancar a l’auditori de la nova seu amb les paraules de Vicente Blanes, director d’AITEX. Aquest va felicitar a totes les empreses que s’havien presentat als Premis i va destacar la consolidació que han adquirit uns guardons que tenen ja una forta presència en l’àmbit nacional. Seguidament, fou el torn del professor Pedro Videla amb una conferència en la qual va parlar dels desafiaments als quals s’enfronta en estos moments l’economia mundial igual que es va centrar en geopolítica o en la realitat que travessen els principals mercats internacionals.

Ja en la part central de la gala es van entregar els Premis 2023 als quals havien quedat cinc finalistes en cadascuna de les modalitats, procedents de les 122 empreses que s’havien presentat per a optar als reconeixements. En aquesta ocasió la firma Quimsil Silicones va quedar primera en l’àmbit de Millor Iniciativa Emprenedora i Lyra Tech Solutions va obtindre el segon premi en aquesta categoria. Dins d’Innovació i Sostenibilitat en Cosmètica va destacar el primer premi per a Vytrus Biotech i el segon premi per a l’alcoiana Nirvel Cosmetics S.L. Finalment, en la categoria Innovació i Sostenibilitat en Tèxtil, Sepiia es va alçar amb el primer premi i el segon va anar a parar a Auxicolor S.L.

El lliurament de premis va finalitzar amb les paraules de Felipe Carrasco, Secretari Autonòmic d’Indústria, fent referència al fet que el Consell estarà al costat d’instituts tecnològics com AITEX atenent les seues necessitats en qüestions com el finançament per a continuar promovent la investigació. També va tendir la mà perquè Ajuntament i Generalitat vagen junts de cara a impulsar projectes com la creació de sòl industrial de qualitat. León Grau, president d’AITEX, va tancar l’acte reivindicant la necessitat de fer més visibles als empresaris i felicitant a tots aquells que han fet possible que la nova seu de la institució estiga en marxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *