Adjudicada la redacció del projecte d’ampliació de La Bassa d’Alcoi

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha adjudicat ja la redacció del projecte per a l’ampliació, així com la posterior millora, del Centre de Salut La Bassa de la nostra ciutat. Aquesta actuació està valorada en prop de 8 milions d’euros i la redacció del projecte ha sigut adjudicada per un total de 471.000 euros (IVA inclòs).

El projecte contempla la creació d’una unitat de Rehabilitació Bàsica amb una plaça de fisioteràpia i una altra d’auxiliar d’infermeria. També es crearà l’Àrea d’Atenció a la Dona i l’Àrea de Cirurgia Menor mentre que es farà realitat un immoble per a albergar el Punt d’Atenció Continuada (PAC) que es traslladarà des de La Fàbrica. Aquest últim espai, segons fonts sanitàries, comptarà amb quatre consultes mèdiques, dues per a infermeria, una sala de parades-crítics, una sala d’observació-tractaments i una sala de cures. D’igual forma s’habilitarà una sala d’espera per a pacients, zona d’estar i descans del personal, 6 dormitoris individuals per als professionals sanitaris i diverses zones comunes «és un projecte que s’ha reivindicat des de fa molt temps i que per fi serà una realitat per a continuar donant servei a una de les zones en les quals es concentra la major part de la població de la ciutat d’Alcoi«, comentava aquest dimarts Carlos Vilaplana; Director d’Atenció Primària en el nostre Departament de Salut. Apuntar que s’establirà en aquest punt la base del SAMU/SVB (Suport Vital Bàsic), millorant els accessos tant a l’Hospital com a l’autovia dels del punt actual en el Centre de Salut La Fàbrica. Es dotarà a l’espai de tot el necessari per a la unitat SAMU.

Les esmentades obres tindran un termini d’execució de 18 mesos i es duran a terme en diferents fases perquè l’atenció als usuaris del Centre de Salut no es veja minvada. En la primera fase es construirà l’edifici d’ampliació i en la segona es procedirà a l’equipament de les instal·lacions. Finalment es procedirà a la reforma de les instal·lacions actuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *