Acceptada la renúncia de Vicente Bas com a vicepresident segon de l’Associació de Sant Jordi

L’Associació de Sant Jordi d’Alcoi afronta certs canvis en la seua estructura a poques setmanes vista per a l’arribada de les Festes de Moros i Cristians. Anit transcendia la renúncia al càrrec de Vicente Bas, persona que ha exercit fins al moment les funcions de vicepresident segon en la màxima entitat festera.

Aquesta dimissió ve motivada per motius laborals així com problemes de salut que impedeixen al mateix Vicente Bas seguir avant amb les seues corresponents funcions. Des de l’entitat festera han emés un comunicat en el qual agraeixen la labor exercida fins al moment per Vicente Bas igual que li desitgen una ràpida recuperació. Indicar que Bas ha deixat el càrrec un any abans que finalitze el seu mandat.

Després de la marxa de Vicente Bas, l’estructura de la directiva queda de la següent manera a l’espera que una nova persona ocupe les funcions de vicepresident segon. Cal recordar, segons l’organigrama que figura en el portal web de l’Associació de Sant Jordi, que la presidència està en mans de Juan José Olcina mentre que com a vicepresident primer figura Francisco García. Carol Ortiz és la representant de l’Ajuntament, com a edil de Festes, i Don José Luís Llopis representa la part religiosa a l’ésser el Vicari de Sant Jordi. Per la seua part Pau Acosta assumeix la secretaria, Rafael Torregrosa és el sotssecretari, Gonzalo Juan Abad el tresorer i Jorge Ortiz el comptador. A ells els segueixen els vocals: Víctor Hugo Ribes, Juan Antonio Canalejas, Juan Antonio Domínguez, Juan José Esteve, Alberto Rivas, Ignacio Vicedo, Enrique Romà i Tomás Cantó. A més Alfonso Navarrete i José Francisco Bernabéu són els vocals dels mayorales mentre que Marcos Pascual i Salvador Vilaplana estan al capdavant de les vocalies de Primer Tro. Nacho Lara és el cronista, Mónica Jover l’Assessora Artística, Silvia Gómez l’Assessora Musical, Arantzazu Martínez la Bibliotecària i Rafael Sastre l’Assessor Jurídic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *