Banyeres també suspén les Festes de Moros i Cristians del 2021

Banyeres de Mariola també ha comunicat la suspensió de les Festes de Moros i Cristians per al 2021 a causa de la situació derivada de la crisi sanitària del Coronavirus. El municipi se suma així a Onil, que també ho va comunicar la passada setmana, després que la UNDEF informara en febrer que la Conselleria de Sanitat li havia transmés que seria impossible celebrar Moros i Cristians durant el primer semestre de l’any.

Des de l’Ajuntament de Banyeres expliquen en un comunicat que abans de prendre aquesta decisió s’ha consultat a les filaes, a representants de la Confraria de Sant Jordi, a les bandes, així com a les mateixes capitanies que ostenten el càrrec, que a més, es mantindran per a les pròximes Festes si es poden celebrar amb normalitat en 2022. A més detallen que la mateixa Confraria de Sant Jordi realitzarà en abril actes religiosos en honor al patró del municipi complint amb totes les mesures que dicten les autoritats sanitàries en aquest moment concret. Per últim tant la Comissió de Festes com la mencionada Confraria han fet una crida a la responsabilitat per a evitar situacions que impliquen qualsevol mena de risc durant els dies en els quals hagueren tingut lloc les Festes patronals.

Les Festes de Banyeres de Mariola se suspenen per segon any consecutiu, ja que en 2020 tampoc es van poder celebrar per trobar-nos en ple confinament per a frenar la primera onada de la pandèmia.

This post has 1 Comment

1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *