Aprovada la licitació per a la reposició de la Zona Verda de La Rosaleda d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha fet un pas més per tal d’adaptar la plaça de la Constitució a la legalitat d’acord amb la sentència dictada en el seu dia pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La Junta de Govern del passat dilluns va aprovar la licitació del projecte constructiu que contempla l’adequació de l’aparcament subterrani existent actualment, una infraestructura edificada a principis de la dècada del 2000, i la posterior reposició de la zona verda en la seua coberta.

Des del Consistori alcoià expliquen al respecte que el pressupost base de licitació és de 2.438.066,73 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució de les obres serà d’uns 10 mesos. La intervenció a executar contempla la creació d’un jardí que complisca amb les especificacions relatives a zones verdes i també amb les normatives d’accessibilitat pertinents. En aquest sentit, cal assenyalar que es portarà a terme la demolició del forjat de coberta per a la seua nova execució, seguint les directrius marcades per fer legal la plaça, i també es reforçaran tots els elements estructurals. Aquest reforç contemplarà des dels pilars fins a la llosa de fonamentació. Finalment s’inclourà la zona verda corresponent on estava l’anterior «aquest projecte permetrà resoldre els problemes d’il·legalitat que pateix la plaça de la Constitució, ha sigut un procés complex, però que avança i permetrà complir amb la sentència i deixar la zona verda en La Rosaleda, ha afirmat al respecte el regidor d’Urbanisme i Vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez.

Al llarg d’aquesta setmana es publicarà el plec de condicions en el perfil del contractant del portal web de l’Ajuntament d’Alcoi. Les empreses que vulguen optar a la realització d’aquestes obres disposaran de quaranta-cinc dies per a presentar-se tal com han recordat des del Govern Municipal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *