Alcoi reforçarà la vigilància en el Centre de la ciutat

La zona Centre d’Alcoi veurà reforçada la seua seguretat després dels atracaments que en els últims dies han patit alguns establiments situats en aquest punt de la ciutat. Han sigut tres negocis els qui han patit aquest tipus d’atacs en pocs dies tal com contàvem ahir en COPE ALCOI.

Davant aquesta situació l’Ajuntament ha acollit una reunió entre la Policia Local i la Policia Nacional en la qual han estat presents també l’alcalde (Toni Francés) i el regidor de Seguretat (Raül Llopis). En aquest encontre els dos cossos policials han explicat que els fets que han tingut lloc recentment s’han de considerar aïllats i han remarcat que aquests atracaments no suposen un increment de la delinqüència ni els casos d’aquest tipus a Alcoi. A més han afirmat que la nostra ciutat és una de les més segures tal com demostren les xifres any a any. A banda d’açò sí que s’han acordat una sèrie de mesures que es posaran en pràctica durant aquesta mateixa setmana «s’incrementaran les patrulles per la zona centre per a fer major sensació de seguretat i evitar que tornen a succeir fets similars«, ha explicat en COPE ALCOI el mateix regidor de Seguretat Ciutadana.

El PP demana reacció al govern municipal

Per altre costat el Partit Popular d’Alcoi ha demanat hui mesures urgents per tal de fer front a aquesta situació que han patit alguns hostalers del Centre en les últimes jornades. Des del Partit Popular insisteixen que els atracaments han provocat la por en bars i restaurants «el dissabte a les 22.30 hores tots els locals de la plaça de Dins estaven tancats, des del govern municipal ni van parlar amb els hostalers ni van posar mitjans per a millorar la seguretat, ha explicat sobre aquest tema el regidor del Partit Popular, Kiko Cantó. Per part seua, el candidat a l’alcaldia pel Partit Popular, ha avançat algunes mesures que adoptarà el PP si governa la ciutat a partir de maig millorarem la presència policial als carrers i promourem la coordinació entre les diferents forces i cossos de seguretat per a tornar a fer d’Alcoi una ciutat segura«, significa Carlos Pastor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *