Alcoi acull una nova edició de les Trobades Solidàries

Alcoi acollirà aquest dissabte 1 d’octubre una nova edició de la Trobada Solidària, una cita que oferirà un ample ventall d’activitats per a tota la ciutat. La jornada tindrà lloc al Passeig de Cervantes i en la mateixa està confirmada la presència d’unes trenta entitats solidàries alcoianes que donaran a conéixer tot el treball que fan al mateix temps que executaran diferents propostes per al públic.

A banda dels estands informatius també tindrem diferents iniciatives com, per exemple, un monòleg a càrrec de Neus Agulló que està organitzat pel GARA. Aquest animarà també la inauguració de la Trobada Solidària del 2022. També tindrem al nostre abast una bústia amb el lema ‘Conta’ns la teua història’ i en la qual podrem deixar un escrit, de manera anònima o no. Aquesta proposta està organitzada per Ponts d’Igualtat, en col·laboració amb l’Escola Municipal de Teatre, i entre totes les històries es triarà una per a convertir-la després en un monòleg o microteatre. Ja a partir de les 17:00h de la vesprada, i fins a la cloenda d’aquestes Trobades, hi haurà animació musical amb el DJ Moondog‘s Son «aquest és un dia per a eixir als nostres carrers i conéixer també les nostres entitats, tota la feina que fan cada dia i la important tasca que porten endavant per a atendre les necessitats de la ciutadania«, assenyalava al respecte dies enrere la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi; Aranza de Gràcia.

Finalment la Trobada Solidària inclou ball espontani de la mà d’AIN a les 13:30h i 18:00h mentre que des de l’associació per al tractament d’addiccions, AEPA, han organitzat dues curioses activitats. En primer lloc faran l’experiment de la botella fumadora i muntaran el cofre dels desitjos perquè el veïnat plantege iniciatives per als seus barris que després tractaran de fer realitat els usuaris d’AEPA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *