Videomarcador per al Collao, proposta més votada en els Pressupostos Participatius

La campanya dels Pressupostos Participatius d’Alcoi ja ha finalitzat després del període de votació de la ciutadania. En aquesta ocasió la proposta més votada, amb 672 sufragis, ha sigut la col·locació d’un videomarcador en el Camp Municipal del Collao, una actuació que té un pressupost de 42.000 euros.

A més en les propostes d’inversió han quedat en segon lloc la instal·lació d’un ascensor en el Centre de Majors d’Oliver (611 vots i un cost 48.000 euros), la realització i/o adequació d’una pista poliesportiva per a la pràctica de patinatge o hoquei patines (590 vots i un cost de 95.000 euros) i millores en els túnels de la Via Verda (571 vots i 135.000 euros de pressupost). Respecte a la despesa corrent han resultat guanyadores aquestes iniciatives: oci alternatiu per a joves (743 vots), FUNtastic House (395 vots), servei d’atenció a la sexualitat per a joves (378 vots) i la instal·lació de retrats amb codis QR en el nucli antic (349 vots).

La participació en l’esmentada campanya ha sigut del 7’6%, un total de 3.955 sufragis entre votació presencial i en línia, i s’ha incrementat respecte a l’any passat. El Govern Municipal, a través de la regidora de Participació Ciutadana Tere Sanjuan, fan un balanç positiu d’aquesta darrera edició dels Pressupostos Participatius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *