Vicent Gisbert declamarà La Súplica a la Mareta en 2022

Dins dels actes de les Festes Patronals de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina va tindre lloc ahir l’elecció de la persona que declamarà La Súplica a la Mareta durant els festejos del pròxim any 2022. El sorteig va tindre lloc a la Parròquia de Santa Maria, davant la icona de la Verge, i la sort va voler que l’agraciat fora Vicent Gisbert Ferrer. La Suplicant d’enguany, Celia Torregrosa, fou l’encarregada de remenar els paperets inclosos dins d’una bossa i la seua mà innocent va escollir a Vicent Gisbert d’entre el total de set persones que s’havien presentat per a portar endavant aquesta tasca el pròxim any.

Cal assenyalar que Vicent Gisbert és membre del Grup de Danses Cocentaina, entitat que fins i tot ha arribat a presidir, al mateix temps que li professa una gran devoció a la patrona contestana. A més participa de forma activa en les celebracions, especialment en aquelles on balla el Grup com en els Aplecs de Danses dedicats a la Mare de Déu del Miracle o els balls que acompanyen el moment de besar la icona quan finalitza cada any el retorn processional de la patrona des de Santa Maria fins al seu Monestir.

Des de la Pia Unió Mare de Déu del Miracle confien en el fet que en 2022 les Festes Patronals puguen reprendre el seu format habitual després que enguany la crisi sanitària de la Covid-19 haja obligat a realitzar un programa d’actes adaptat i diferent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *