Vectalia reforçarà la línia de bus comarcal per a la Fira de Tots Sants

La Fira de Tots Sants de Cocentaina tornarà a donar facilitats per a tots aquells que vulguen visitar-la en transport públic des de diferents municipis de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat. La companyia d’autocars Vectalia reforçarà el bus entre Alcoi, Cocentaina i Muro amb més serveis a partir de les 17h hores fins a final del recorregut.

Concretament, s’ampliaran aquests serveis els dies 29 d’octubre i 5 de novembre amb noves eixides des d’Alcoi a les 17: 30h, 19: 00h i 21: 00h. Els horaris des de Muro aquests dies s’amplien a les 17: 00h, 18: 00h, 19: 30h i 21: 30h. Ja en Cocentaina, hi haurà parades davant la Rotonda Bombers, Av. País Valencià a l’altura de l’Hotel Odón; Parc Paquito el Xocolatero; Av. País Valencià, a l’altura de Toledo Gres i en Avda. Xàtiva, enfront de Garatges Catarro “l’accés i estacionament durant els dies de Fira són dos aspectes fonamentals tant per al visitant que ve al nostre municipi com per als veïns que veuen alterat el seu dia a dia pel muntatge dels expositors, per això des de l’Ajuntament cada edició fem un especial esforç per millorar i prestar un millor servei que facilite l’estada a Cocentaina durant els dies de Fira“, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Recordar que la Fira de Tots Sants de Cocentaina es portarà a terme en dos caps de setmana consecutius. El primer del 29 d’octubre a l’1 de novembre mentre que el segon tindrà lloc del 5 al 7 de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *