Totes les proves a la Policia Local donen negatiu en COVID-19

L’Ajuntament de Cocentaina ha informat que als 10 resultats negatius de les proves realitzades als agents de la Policia Local s’han sumat 2 negatius més. La resta d’agents, inclosos els que fa mesos que estan de baixa, acudiran durant aquest dimarts als seus respectius Centres de Salut per a fer-se la prova. Altres 9 treballadores de l’Ajuntament han hagut d’acudir a la mútua per a fer-se la prova serològica de la qual tindran els resultats dintre de 3 dies. Segons els han indicat poden fer vida normal, ja que no són persones que tinguen risc d’haver-se contagiat.

El Govern Municipal contestà també ha comunicat que emprendrà mesures legals contra els policies del FESEP, ja que consideren que són falses les diferents afirmacions que han llançat en els últims dies arran de la situació generada per un contagi de Covid-19 en la mateixa Policia Local. L’alcaldessa de la Vila Comtal s’ha referit a més a les declaracions llançades pel CSIF sobre les paraules de la batllessa per explicar que el contagi del policia es va produir en la seua vida privada «els rastrejadors del contagi de Sanitat Pública em van indicar dissabte al matí que el contagi d’aquesta persona, amb una alta probabilitat, va tindre lloc diumenge 26 de juliol, dia que no estava treballant, i fora de la nostra comarca. Per tant, no es tracta de culpabilitzar a ningú, es tracta d’aclarir-li al poble on i quan passen aquestes coses perquè Cocentaina també té dret a saber que, amb les dades que ens passen, el poble no és un nucli de la pandèmia«, afirma Mireia Estepa. La primera edil afegeix també que «les proves no tenen poder d’endevinació del futur i que les que reclamen no hagueren evitat el contagi posterior d’aquest agent, qui es va pagar la prova per no acudir al centre de salut respectiu per a ser atés i va preferir anar a un laboratori privat«, indica.

Per últim el Govern Municipal de Cocentaina agraeix la tasca realitzada per la Policia Local i els felicita pel bon ús i la seriositat amb què utilitzen els equips de protecció en el seu treball.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *