Tornen els tallers de barrets a la Setmana Modernista d’Alcoi

L’Associació Espanyola contra el Càncer i l’Associació contra la Violència de Gènere i Familiar d’Alcoi i comarca (ACOVIFA), han organitzat de nou el taller de barrets en la Setmana Modernista d’Alcoi. Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a l’Espai Àgora, de 17:30h a 20:00h, i qui vulga pot dur els seus barrets per mostrar-los als participants de l’esmentat taller o afegir-los complements.

Des d’ACOVIFA el seu President, Gabriel Aura, agraeix a la firma Tejidos Ximo per a abastir el taller amb elements decoratius de cara a ajudar a fer els barrets més atractius. Per la seua banda, l’AECC manifestava dies enrere que aquest taller és una oportunitat per a gaudir d’una bona estona preparant la Fira Modernista i elaborant els barrets que es lluiran als carrers d’Alcoi durant el darrer cap de setmana de setembre.

El taller tindrà un aforament límit de 100 persones, amb inscripció via telefònica a partir del 5 de setembre a l’Associació ACOVIFA. Les entitats recorden que a pesar de ser una activitat gratuïta, la mateixa té un vessant solidari per a qui vulga col·laborar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *