Torna la festa de Cap d’Any a la plaça d’Espanya d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha tornat a organitzar una gran festa de Cap d’Any a la plaça d’Espanya després de dos anys d’absència d’aquest esdeveniment a causa de la pandèmia de la Covid-19. La cita tindrà lloc aquest dissabte 31 de desembre en les últimes hores de 2022 i al llarg de les primeres del nou 2023 que comença.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, ha mostrat la seua satisfacció per poder a tornar a celebrar aquest dia tan especial. Cal destacar que l’empresa RMS Audio ha sigut l’encarregada de preparar un gran muntatge de llums i so per a aquest dia, que completaran les actuacions de Santy Mataix, Alesa DjLuis Bonias, i Dj Damián, tots ells conduïts per Bartual.Ortiz també ha volgut disculpar-se de manera anticipada per les molèsties que es puguen ocasionar a l’hora del muntatge durant aquest dia «ja que des de ben matí, els tècnics estaran treballant perquè els alcoians i alcoianes, així com gent de les comarques que vulga unir-se a la festa, puguen gaudir d’una nit plena de diversió«, ha dit.

Abans d’aquest espectacle tindrà lloc la San Silvestre per tal d’acomiadar l’any. Aquesta prova també començarà des de la plaça d’Espanya a partir de les 16:30h per als xiquets mentre que a les 18:00h serà el torn dels adults.

Les Pastoretes, de vesprada

La trilogia nadalenca alcoiana començarà enguany el diumenge 1 de gener de 2023 amb ‘Les Pastoretes’. En aquesta desfilada, celebrada des de 1889, les xiquetes i els xiquets recorren els carrers del Centre de la ciutat amb indumentària de pastors, sobre carros engalanats, i acompanyats de grups de ball. També reparteixen caramels als visitants. La cavalcada de “Les Pastoretes” se celebra el diumenge anterior al 5 de gener i enguany es realitzarà de vesprada, des del partidor a la plaça d’Espanya «com ha coincidit en el dia posterior a la Nit de Cap d’Any hem considerat fer l’acte de vesprada per tal que hi haja més públic als nostres carrers«, ha destacat al respecte la regidora de Festes; Carol Ortiz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *