Torna el Congrés de la Xarxa Comercial Fira

Cocentaina celebra aquest mes de maig el Mig Any de la Fira de Tots Sants i en aquest marc tindrà lloc el II Congrés de la Xarxa Comercial del Certamen. La cita amplia el seu programa i passa de dos a tres dies.

Les jornades arranquen el dimarts, 17 de maig, amb l’acreditació, recepció i benvinguda als participants. Al llarg del matí estan previstes conferències sobre diferents temàtiques com les eines de comunicació i màrqueting per a fires, la relació amb els mitjans de comunicació, eines de publicitat FTS i idees innovadores aplicables al màrqueting comercial firal. En la segona xerrada es parlarà sobre la importància de l’accessibilitat en la indústria firal, s’exposarà el Pla d’Accessibilitat FTS i s’informarà sobre com crear espais d’exposició accessibles així com la utilització de la comunicació accessible. La jornada es tancarà amb una última xerrada sobre les millores i claus en l’atenció al client.

El dimecres, 18 de maig, la formació se centrarà en la sostenibilitat aplicada a la indústria firal. El programa seguirà amb una segona conferència sobre les claus d’èxit de la Fira i es presentarà l’edició 2022. La jornada es completarà amb una taula redona denominada ‘La direcció de les Fires Comercials després de la pandèmia de la Covid-19’. En aquesta participaran representants de les principals fires comercials de la Comunitat Valenciana: Eugènia Miguel (regidora de Fira en Cocentaina); Maria Teresa Gimeno (regidora de la Fira de Sant Isidre de Castalla); Pedro Aldavero (regidor de la Fira d’Agost de Xàtiva) i Yolanda Navarro (regidora de la Fira d’Oliva).

La tercera i última jornada del II Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, el dijous, 19 de maig; estarà oberta al públic en general i estarà centrada en la gastronomia així com en l’alimentació. En la mateixa participaran destacats professionals d’aquests sectors al costat d’expositors d’aquestes temàtiques que participen en la Fira contestana «donada la magnitud que comporta la celebració de la Fira de Cocentaina, és fonamental anar innovant i aportant tots aquells recursos que estiguen a la nostra mà perquè el certamen continue creixent any rere any en qualitat i professionalitat per als expositors i en una experiència cada vegada més satisfactòria per als visitants. La continuïtat d’aquest congrés, celebrat fora de les dates de Fira, està pensat perquè tots els agents que fan possible la celebració d’aquest certamen puguen conéixer tendències, novetats i posar en comú necessitats i resultats. Pensem que és una formació important i animem a participar en tota la xarxa comercial de Fira«, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

El Congrés de la Fira de Tots Sants tindrà a Mayte Rubio com a directora, tota una experta en la gestió d’equips. D’aquesta forma s’aposta per professionalitzar un esdeveniment que tindrà continuïtat al llarg dels pròxims anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *