Tallat el camí que connecta Alcosser amb Benimarfull

Les pluges dels últims dies han causat danys en el camí que connecta el municipi d’Alcosser amb Benimarfull. Això s’ha traduït en el fet que el vial estiga tallat tant al pas de veïns a peu com de vehicles de motor, fet aquest últim que està obligant al fet que molts habitants de la localitat no puguen fer ús de l’esmentat camí de cara a tindre accés directe a l’Autovia A7. En aquests moments l‘aigua creua pel camí i açò ha provocat un forat a terra.

Des del Consistori esperen poder incloure la millora del camí en la darrera convocatòria del Pla +Cerca de la Diputació Provincial d’Alacant. Mentre això arriba l’Ajuntament d’Alcosser vol adoptar una solució temporal a la problemàtica segons ha explicat en COPE ALCOI l’alcaldessa del poble; Lucia Capablanca.

Aquest és un dels efectes de les pluges que ens han acompanyat durant bona part de la segona meitat del mes de març. En altres punts de la comarca, com per exemple Fageca, l’aigua va causar despreniments de terra a la carretera mentre que a Cocentaina es van produir despreniments en algunes cases.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *