Últimas Noticias

Dos vehicles s’han vist implicats en un accident que ha tingut lloc aquest matí a l’A7, concretament en el punt...

La Casa de Ferro va acollir a principis d’octubre la presentació de la plataforma ‘Xarxa Muro’, un organisme del qual...

Cocentaina ha recuperat l’activitat esportiva i ho ha fet amb totes les mesures de seguretat enfront de la pandèmia de...

L’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat una inversió de 1.700 euros per a ampliar el programa de gestió general del Complexe Esportiu...

imagen de agenda culturalimagen universidad politècnica de valencia cope alcoy
banner home cope en directo
banner movil cope en directo

Síguenos en RRSS

imagen facebook cope alcoy
imagen twitter cope alcoy
Imagen instagram cope alcoy
imagen Youtube cope alcoy

Fiesta y Cultura

Francisco Valor

El compositor contestà Francisco Valor serà el nou Director de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi tal com va quedar ratificat...

El Teatre Calderón d’Alcoi ha acollit durant el migdia d’aquest divendres l’acte institucional del 9 d’Octubre, una cerimònia que en...

La Unió Nacional d’Entitats Festeres (UNDEF) ha agafat amb prudència les paraules de la Consellera de Sanitat, Anna Barceló, després...

Educación

El Campus de Alcoy de la Universidad Politécnica de Valencia impartirá de cara al próximo curso académico el Grado en...

La Plaza Ferrándiz y Carbonell de Alcoy acogió ayer la Jornada de Acogida del Campus de Alcoy de la Univeritat...

La Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Ajuntament d’Alcoi hi han firmat el conveni d’autorització d’ocupació temporal de l’Edifici Viaducte....

Finalizadas las obras de mejora de la accesibilidad de la Plaza de España

Las obras para mejorar la accesibilidad de los pasos de peatones de la Plaza de España de Alcoy, que comenzaron el pasado seis de agosto,  ya están finalizadas. La actuación ha afectado a varios pasos de peatones: el que hay situado delante del Ayuntamiento hasta la «Bandeja», el de la calle Sant Llorenç y calle Santa Nicolau, el del Centro de Mayores y y el que hay situado delante del supermercado. El proyecto se ha realizado durante el mes de agosto, para evitar crear problemas en el tráfico, y  se han consensuado a través del Plan de Accesibilidad de la ciudad.