Quique Ruiz anuncia que deixarà la política després del seu pas pel PP d’Alcoi

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Alcoi, Quique Ruiz, ha anunciat en aquest dimecres 5 d’octubre que deixarà la política municipal després de les Eleccions Locals previstes per al mes de maig de 2023. Ruiz ha pres aquesta decisió després que la formació política no haja comptat amb ell per a ser candidat a l’alcaldia en els esmentats comicis que tindran lloc en la pròxima primavera.

Quique ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació de la ciutat i ha assegurat que el Partit Popular li ha proposat diferents alternatives per a continuar en política, tant a escala municipal com en altres àmbits. Malgrat això, ha desestimat la idea «no és cap secret que la meua intenció era encapçalar la llista dels populars. Una persona que tenia l’orgull i l’honor d’encapçalar la llista d’un partit amb aspiracions de govern, no pot acceptar una altra proposta que no siga eixa. Entenc que la dignitat està per damunt de tindre un salari garantit«, ha destacat amb contundència.

El cap visible del PP en aquesta legislatura no ha amagat certa decepció amb el partit encara que ha deixat clar que esgotarà la legislatura i que, fins al final, dedicarà els seus esforços a treballar per Alcoi. Per a Quique Ruiz hi haurà dos objectius fonamentals de cara als pròxims mesos «anem a treballar per a traure de l’obsolescència contractes tan importants com el de l’abastiment de l’aigua potable o l’autobús urbà al mateix temps que centrarem esforços per a donar solucions de futur a la indústria i l’economia de la nostra ciutat», ha dit.

Finalment Quique Ruiz ha posat de manifest la intenció de dedicar-se a la seua activitat professional en el sector privat una vegada abandone l’Ajuntament en maig. També ha assenyalat que continuarà en el PP com a militant de base.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *