Prop de 5.000 persones van passar pel Cementeri d’Alcoi en Tots Sants

Prop de 5.000 persones van visitar el Cementeri Municipal d’Alcoi durant la setmana de Tots els Sants, una festivitat per a la qual es va habilitar el sistema de cita prèvia de cara a evitar aglomeracions innecessàries en el recinte a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Els dies de major afluència van ser el 30 d’octubre amb 1.048 persones i el 31 d’octubre amb 1.181 visitants. En tots els torns i dies, va haver-hi major oferta de cites que demanda segons la informació facilitada pel Govern Municipal de la nostra ciutat. En total 4.926 persones van demanar la cita prèvia, d’elles, 2.010 a través de les floristeries i la resta, directament amb la sol·licitud a l’Ajuntament “el resultat de la cita prèvia al cementeri ha sigut positiu i creiem que aquesta primera experiència ens pot servir d’exemple per a altres ocasions i esdeveniments. El programa ha funcionat correctament i ha permés d’una manera senzilla, reservar hora i dia als ciutadans que volien pujar al cementeri durant la setmana de la festivitat de Tots Sants. Des de l’Ajuntament volem agrair especialment, a les alcoianes i alcoians el seu comportament que ha sigut exemplar, així com el bon fer de les floristeries i el suport tant de Protecció Civil com de la Policia Local“, destaca la regidora de Participació Ciutadana; Tere Sanjuán.

El sistema ha permés quatre torns diaris, a les 8.00, 10.30, 13.00 i 15.30 hores, i en tots els horaris i dies han sobrat cites lliures

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *