Primer pas per a la construcció de la passarel·la sota el Pont de Cervantes

Han començat a donar-se els primers passos per tal d’iniciar les esperades obres per a la construcció de la passarel·la que estarà situada baix del Pont de Cervantes d’Alcoi. Aquesta infraestructura connectarà la part verda del llit del Riquer, a banda i banda de l’esmentat Pont de Maria Cristina, en la zona de Cervantes.

El projecte consisteix en la construcció d’una estructura metàl·lica de 45 metres, formada per dos trams: un recolzat en un estrep que dona a l’àrea esportiva de Santa Anna, i un segon tram en suspensió que desemboca en el segon arc del pont de Cervantes. Aquest, segons la informació facilitada pel Consistori, enllaça ja amb la també zona esportiva del River Fit, situada en la part baixa de La Fàbrica «es tracta d’un projecte d’execució complicada, que ha patit diverses modificacions i retards, però que finalment podrà dur-se a terme. Oferirà una oportunitat per a completar el traçat de la via verda ara interromput únicament a l’altura del Pont de Cervantes i que va des del Muboma fins a la Font del Quinzet«, afirma la regidora de Participació Ciutadana; Tere Sanjuan.

La iniciativa fou proposada anys enrere en els Pressupostos Participatius de la nostra ciutat. Els treballs, adjudicats a l’empresa IMESAPI SA, tenen un termini d’execució de quatre mesos des de la signatura de l’acta de replanteig. El seu cost està valorat en 281.487,22 euros (IVA inclòs) i està cofinançat al 50% amb fons FEDER de la Unió Europea del Programa Operatiu pluriregional d’Espanya 2014-2020.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *