Presentades 120 sol·licituds d’habitatge durant el primer semestre de l’any

L’Ajuntament d’Alcoi ha atés un total de 120 persones que van sol·licitar un habitatge durant els primers sis mesos de l’any.

La majoria de persones ateses presentava dificultats per fer front al pagament dels costos d’un immoble. També s’han gestionat, conjuntament amb el PROP, més de 300 demandes d’ajudes de lloguer de la Generalitat, tant ordinàries com de persones afectades per la Covid-19. La regidora d’Habitatge a la ciutat, Maria Baca, indica que es treballa ara amb Polítiques Inclusives per seleccionar persones en situació de vulnerabilitat que puguen optar a les ajudes de lloguer atorgades per part de Ministeri dins el Pla d’Habitatge “cal destacar, no obstant això, que la gran majoria de sol·licituds no són casos d’urgència immediata sinó de problemes per a fer front als pagaments de l’habitatge“, assegura.

Durant els mesos de gener i febrer, el 20% de les sol·licituds eren de dones ateses per casos de violència de gènere, essent només el 6% entre març i juliol les demandes d’habitatge que havien interposat denúncia de violència de gènere, possiblement, a causa del confinament i la situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *