Podem també demana regular l’ús del patinet als carrers d’Alcoi

Podem Alcoi se suma a Guanyar i el Partit Popular reclamant més control en l’ús dels patinets elèctrics que han començat a rodar a la ciutat en els últims dies. Els morats plantegen que l’Ajuntament, o l’empresa que presta el servei, instal·le a les illes permanents panells amb tota la informació necessària per tal de garantir el bon ús dels patinets així com el compliment de la normativa.

Insisteixen que es faça una campanya de comunicació per diferents canals i que la Policia Local incremente la vigilància per a aplicar les corresponents sancions a aquells que no usen correctament els patinets. Finalment afirmen no entendre com l’Ajuntament limita la informació que dona sobre aquest servei a unes quantes publicacions al Facebook i a una publicació en premsa «sabem que és una novetat i que tots i totes hem d’acostumar-nos a ella i això costarà, però s’han volgut fer les coses molt ràpid i oferint molt poca informació. Ens preocupa que aquest fet provoque que una iniciativa tan necessària, no tinga l’èxit que pot tindre amb una millor planificació. Tal volta, una reunió prèvia amb tots els grups polítics de l’ajuntament abans de posar en marxa un projecte de ciutat com aquest, haguera pogut evitar algunes de les dificultats que estan apareixent«, afirma Aarón Ferràndiz; regidor de Podem.

Totes aquestes propostes seran presentades al proper ple de març. Des de Podem manifesten que la implementació del patinet elèctricés una bona proposta, però que no ha sigut plantejada de la millor forma”, conclouen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *